HUOM UUSI NUMERO 0207 497 380
EtusivuUsein kysyttyä

Usein kysyttyä

Onko mielessä kysymyksiä?
Tälle sivulle olemme koonneet asiakkaidemme kysymyksiä. Jos et löydä vastausta, ota yhteys asiakaspalveluumme, palvelemme mielellämme!

Matkatavarat

Lähtöselvityksestä löydät yhtiökohtaista tietoa lentoyhtiöiden sivuilta.

Lennoillamme Gran Canarialle ja Teneriffalle voit tehdä lähtöselvityksen internetissä vuorokautta ennen lähtöä sekä automaatilla lentokentällä. Easyloman matkoilla Gran Canarialle ja Teneriffalle matkatavaran kuljetus sisältyy hintaan: kirjattavaa 1kpl 20kg/hlö + matkustamoon 1kpl 10kg/hlö. Lapsille voit ottaa veloituksetta ruumaan lastenrattaat sekä lastenistuimen. Easyloman lomilla Costa del Soliin matkatavaran kuljetus sisältyy hintaan: kirjattavaa 1kpl 15kg/hlö + matkustamoon 1kpl 6kg/hlö. Erikoismatkatavaroiden kuljetus tulee varata etukäteen lentoyhtiöltä (esim soittimet, golfvarusteet tai muut urheiluvälineet),

Easyloman matkoilla Gran Canarialle ja Teneriffalle matkatavaran kuljetus sisältyy hintaan: kirjattavaa 1kpl 20kg/hlö + matkustamoon 1kpl 10kg/hlö. Lapsille voit ottaa veloituksetta ruumaan lastenrattaat sekä lastenistuimen.

Kategoriat: Matkatavarat

Matkan aikana tarvittavan määrän kuljettaminen käsimatkatavarassa on sallittu. Varaudu esittämään resepti tai lääkärin määräys. Tuotteet tulee pakata erilliseen pussiin ja esittää turvatarkastuksessa. Lääkkeitä voi kuljettaa myös ruumassa.

Kategoriat: Matkatavarat

Lennoillamme Costa del Solille, Gran Canarialle ja Teneriffalle voit ottaa veloituksetta lastenrattaat mukaan. Voit kirjata ne normaalisti muiden laukkujen yhteydessä lähtöselvityksessä.

Kategoriat: Matkatavarat

Kohteena GRAN CANARIA tai TENERIFFA: Alle 2-vuotiaat lapset, joille ei ole ostettu omaa istuinta (sylilapset), saavat ottaa mukaan käsimatkatavaran 5kg. Sylilapsen tavarat voi laittaa omien matkatavaroiden joukkoon tai erilliseen laukkuun. Sylilapsille ei voi ottaa matkatavaroita ruumaan.

Kohteena COSTA DEL SOL: Alle 2-vuotiaat lapset, joille ei ole ostettu omaa istuinta (sylilapset), saavat ottaa mukaan käsimatkatavaran 6kg. Sylilapsille ei voi ottaa matkatavaroita ruumaan.

Kategoriat: Matkatavarat

Easyloman lennoilla Gran Canarialle, Teneriffalle ja Costa del Soliin matkatavarat kuuluvat aina myös pelkän lennon hintaan. Yksittäisten reittilentojen tapauksessa tulee aina tarkistaa lentoa varattaessa kuuluuko hintaan matkatavaroita.

Kategoriat: Matkatavarat

Pakkausohjeet ruumaan meneville laukuille ja käsimatkatavaroille löydät täältä: https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/helsinki-vantaa/lentoasemalla/matkatavarat

Kategoriat: Matkatavarat

Matkalaukkua ei ole pakollista merkitä osoitelapulla, mutta se voi helpottaa oman kadonneen laukun löytämistä. Lisäksi se helpottaa oman matkalaukun tunnistamista muiden laukkujen joukosta.

Kategoriat: Matkatavarat

Voit kuljettaa käsimatkatavaroissa matkan aikana tarvittavan määrän lääkkeitä. Valmistaudu esittämään resepti. Lääkkeet on pakattava turvatarkastukseen erilliseen läpinäkyvään pussiin.

Kategoriat: Matkatavarat

Lennoillamme Costa del Solille, Gran Canarialle ja Teneriffalle voit ottaa veloituksetta lastenrattaat mukaan. Voit kirjata ne normaalisti muiden laukkujen yhteydessä lähtöselvityksessä. Lisätietoja matkadokumenttien mukana tulevasti Infopaketista.

Kategoriat: Matkatavarat

Lastenrattaille paras suoja on rattaiden valmistajan oma suojapussi. Voit myös hakea lentokentältä isoja suojapusseja rattaiden suojaksi. Varmista, että tarvittavat kohdat on suojattu myös pehmustein. Lastenrattaat voivat olla kovassa käsittelyssä kuljetuksen aikana.

Kategoriat: Matkatavarat

Easyloman matkoilla Gran Canarialle ja Teneriffalle voit ottaa polkupyörän mukaan. Costa del Solin matkoille polkupyörää ei valitettavasti voi ottaa mukaan.

Kategoriat: Matkatavarat

Load More

© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress