HUOM UUSI NUMERO 0207 497 380
EtusivuUsein kysyttyä

Usein kysyttyä

Onko mielessä kysymyksiä?
Tälle sivulle olemme koonneet asiakkaidemme kysymyksiä. Jos et löydä vastausta, ota yhteys asiakaspalveluumme, palvelemme mielellämme!

Lentokentällä ja lennolla

Gran Canarialle ja Teneriffalle meneville lennoille voit tehdä lähtöselvityksen internetissä vuorokausi ennen lähtöä osoitteessa www.norwegian.fi

Lennolle saa ottaa omia eväitä mukaan. Eväitä valittaessa kannattaa kuitenkin muistaa muun muassa turvamääräykset sallituista nesteiden määrästä.

Lähtöselvityksestä löydät yhtiökohtaista tietoa lentoyhtiöiden sivuilta.

Lennoillamme Gran Canarialle ja Teneriffalle voit tehdä lähtöselvityksen internetissä vuorokautta ennen lähtöä sekä automaatilla lentokentällä. Easyloman matkoilla Gran Canarialle ja Teneriffalle matkatavaran kuljetus sisältyy hintaan: kirjattavaa 1kpl 20kg/hlö + matkustamoon 1kpl 10kg/hlö. Lapsille voit ottaa veloituksetta ruumaan lastenrattaat sekä lastenistuimen. Easyloman lomilla Costa del Soliin matkatavaran kuljetus sisältyy hintaan: kirjattavaa 1kpl 15kg/hlö + matkustamoon 1kpl 6kg/hlö. Erikoismatkatavaroiden kuljetus tulee varata etukäteen lentoyhtiöltä (esim soittimet, golfvarusteet tai muut urheiluvälineet),

Lennoillemme Gran Canarialle ja Teneriffalle voit varata mieleisesi istumapaikan etukäteen lentoyhtiö Norwegianin sivuilla. Samasta paikasta voit varata kuljetuksen myös golfbägillesi tai lisämatkatavaroille.

1. Katso lentolipustasi lentoyhtiön varaustunnus (6-merkkiä pitkä)

2. Siirry https://www.norwegian.com/fi/ ja kirjaudu sisään varauksellesi

3. Syötä varaustunnus kohtaan ”Varauksen viite” ja sukunimesi kohtaan ”Sukunimi”

4. Tee varaukset, maksa ne ja tulosta kuitti mukaan lennolle

Easylomalla ei ole opasta kohteissa, mutta päivystysnumeromme auttaa aina tarvittaessa. Kuljetukset ovat yksityiskuljetuksia(Puerto de la Cruziin bussikuljetus) ja lentokentällä sinua vastassa on kuljettajasi nimikyltin kanssa tai löydät kuljetuksen palvelutiskiltä. Lisätietoja matkadokumenttien mukana tulevasta Infopaketista.

Yleensä samalla varauksella olevat matkustajat saavat vierekkäiset istumapaikat. Jos vierekkäiset paikat haluaa etukäteen varmistaa, tulee sinun erikseen varata haluamasi istumapaikat. 

Lentoyhtiö huomioi lasten kanssa matkustamisen. Sylilasten kanssa matkustavat aikuiset opastetaan kaikilta tarvittavilta osin.

Easyloman lennoilla alle 2-vuotiaat matkustavat sylilapsena. Vauvankoppaa ei voi varata lennolle.

Lennolle ei voi varata etukäteen aterioita. Lennolla kuitenkin myydään purtavaa ja juotavaa.

Lähtevän lennon terminaalin näet lentoaseman sivuilta lähtevien lentojen kohdasta. Oulussa on vain yksi lähtöterminaali. Gran Canarialla, Teneriffalla ja Costa del Solilla on kaikilla käytännössä yksi terminaali, joista lennot lähtevät. Nimellisesti terminaaleja voi olla useampi, mutta käytännössä ne ovat yhtä suurta aluetta eikä ole väliä mistä kohtaa tulet sisään lentoasemalle.

Vauvanvaunut kuljetetaan aina ruumassa. Lastenrattaiden osalta käytäntö vaihtelee lentoyhtiöittäin. Jos rattailla ei pääse lähtöportille asti, niitä voi lainata turvatarkastuksen jälkeen lentoaseman porttialueelta.

Unohdetuista tavaroista ja kadonneista/särkyneistä matkatavaroista on ilmoitettava heti terminaalissa tulopalveluun. Tulopalvelu löytyy yleensä matkatavaroiden tuloaulasta nimellä Arrival Service.

Easyloman matkat ovat suorin lennoin Oulusta kohteeseen. Joillakin erityismatkoilla lento voi mennä Helsingin kautta, jolloin myös vaihdetaan lentokonetta, eli sama kone ei jatka Helsingistä eteenpäin. Tällaisissa matkoissa ootusaika lentokentällä ennen jatkolentoa on yleensä noin tunnin.

Välilasku voi tulla kysymykseen esimerkiksi, jos lentokoneen on tankattava kesken pitemmän lennon ja matkustajat eivät poistu välillä lentokoneesta.

Matkustamohenkilökunta on koulutettu tekemään lennostasi viihtyisän ja turvallisen. Mikäli lennon aikana lentopelko nostaa päätään, voit pyytää apua henkilökunnalta.

Myös ennen matkaa saa tukea lentopelkoon monilta palveluntarjoajilta.

Lennoille ei voi tilata ateriaa, mutta lennoilla kuitenkin myydään juomia ja välipalaa.

Kyllä voi. Tarkista parkkialueen hinnoittelu etukäteen ennen lomaa.

Lentokoneessa tupakointi on kiellettyä.

Easyloman tavalliseen kuljetukseen voidaan ottaa pyörätuolilla matkustava vain siinä tapauksessa, että hän itse tai oman matkaseurueen avustamana kykenee nousemaan bussiin ja sieltä pois. Pyörätuolille täytyy myös varata etukäteen tila kuljetukseen. Jos matkustat pyörätuolin kanssa, ota yhteys asiakaspalveluumme, joka selvittää saatavuuden ja mahdollisen hinnan palvelulle.
Jos tarvitsen ns. invataksin, ota yhteys asiakaspalveluumme, joka selvittää invataksin saatavuuden kyseiselle matkalle. Invataksin kuljetuksen hinta voi olla eri kuin tavallisen kuljetuksen hinta.

Lisätietoa.

Easyloman matkoilla lennoille ei voi tilata etukäteen taxfree-tuotteita.

Kaikista apuvälineistä tulee ilmoittaa ennen matkaa Easyloman asiakaspalveluun. Mikäli kyseessä on harvinaisempi apuväline, soveltuvuus kannattaa varmistaa jo ennen matkan varaamista.

Lapsi voi matkustaa myös yksin, hieman iästä riippuen. Lapsella on hyvä olla mukana lupalappu. Lapsen iästä riippuen saatetaan vaatia myös saattaja ja vastaanottaja. Kaikki tarvittavat asiakirjat ja tarkemmat ohjeet kuhunkin tapaukseen saat asiakaspalvelustamme.

Load More

© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress