08 - 5647 400
EtusivuOulun lentoaseman remontti 2017

Oulun lentoaseman remontti 2017

Oulu AirportTiedote Oulun lentoaseman remontista.

TIEDOTE OULUN LENTOASEMAN REMONTISTA
Toukokuun alussa vaiheittain aloitettu Oulun lentoaseman kiitotien remontti ei vaikuta Easyloman lomalentojen lähtökenttään. Myös touko-kesäkuussa lennettävät KAIKKI EASYLOMAN lennot lähtevät Oulun kentältä ja paluu on takaisin Oulun kentälle. (Ei siis Kemiin kuten jotkut muut lennot.)

Finavian aiemmasta ilmoituksesta poiketen kiitotieremontilla voi kuitenkin olla Easyloman kuten muidenkin charterlentojen toimintaan vaikutusta seuraavasti:
Korjaustöiden vuoksi kiitotien pituutta on lyhennetty. Tästä johtuen on mahdollista, että menolennolla Oulusta Malagaan joudutaan tekemään ylimääräinen tankkaus Tukholmassa. Tämä myöhästyttää saapumisaikaa Malagaan noin yhden tunnin.
Välilaskun tarve selviää lopullisesti vasta lentopäivänä, koska asiaan vaikuttavat mm. lentoreitillä vallitsevat olosuhteet. Mahdollisen välilaskun aikana koneesta ei nousta pois.
Easyloman kautta varatuille lentokenttäkuljetuksille ja hotelleihin on ilmoitettu mahdollisesta viivästyksestä. Tämä muutos ei vaadi teiltä mitään toimenpiteitä.
Paluulentoon Malagasta Ouluun ei kiitotieremontilla ole odotettavissa vaikutuksia.
Olemme erittäin pahoillamme tästä mahdollisesti aiheutuvasta haitasta!
© 2018 Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress