08 - 5647 400
EtusivuMiksi Easyloma?

Miksi Easyloma?

Easyloma

Mitä?

Tarjoamme sinulle turvallisia suomalaisten suosikkikohteita – aina suoralla lennolla Oulusta. Kohteina tällä hetkellä Gran Canaria, Teneriffa ja manner-Espanjan Costa del Solin alue. Hinnat saavat hymyn korville. Hotellivalikoimassa on suosituimpien hotellien lisäksi paljon muita vaihtoehtoja.

Perillä sinua odottaa toimivat kuljetukset hotellille.

Kenelle?

Sinulle, joka tiedät mitä haluat. Easylomalla ei ole kohteissa opasta, koska aniharva sitä tarvitsee. Ongelmien varalta käytössäsi on kuitenkin suomenkielinen 24h puhelinpäivystys. Lisätietoja matkastasi saat nopeasti asiakaspalvelustamme tai kohdetiedoista. Costa del Solilla järjestämme myös opastettuja retkiä kiinnostavimpiin kohteisiin.

Miten?

Varaa helposti suoraan netistä, tai asiakaspalvelun kautta – aina ilman lisäkuluja!

Miksi?

Lue edelliset kohdat. Yli 95% asiakkaistamme suosittelisi Easyloman matkaa oman kokemuksensa perusteella! *
*Easyloman asiakastutkimus

 

Erikoistunut Espanjaan ja Oulun lähtöihin

Easyloma on erikoistunut Espanjan matkoihin ja suoriin lentoihin Oulusta. Kohteinamme on tällä hetkellä suomalaisten suosikit Gran Canaria, Teneriffa ja Costa del Sol.

Sloganimme ”Se on niin helppoa” on suoraan asiakkaidemme suusta ja nimi Easyloma on asiakkaiden antamista nimiehdotuksista.

Olemme palvelleet suomalaisia lomailijoita jo yli 30 vuotta. Easyloman omistaa Lakeuden Matkat Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1987 ja on 100% suomalainen perheyhtiö. Yrityksen talous on kunnossa mistä osoituksena on AAA-luottoluokitus. Yritys on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Lakeuden Matkat Oy:llä on IATA-oikeudet ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen. Yhtiö omistaa myös nettimatkatoimisto Triawel.comin.

© 2018 Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress