PUHELIN 0207 497 380
EtusivuMatkakohteiden vaatimukset tällä hetkelläMatkakohteiden vaatimukset tällä hetkellä

Matkakohteiden vaatimukset tällä hetkellä

Mitä matkustamiseen Teneriffalle nyt tarvitaan?

LYHYESTI: Jos sinulla on kaksi rokotetta, sinun tarvitsee vain ottaa mukaan koronatodistus ja täyttää etukäteen yksinkertainen maahantulokaavake.

Tiedot päivitetty 20.8.2021. Tällä sivulla kerromme ajankohtaiset vaatimukset Teneriffalle matkustamiseksi. Tietoja päivitetään tarpeen mukaan.

Kaksi rokotetta saanut matkustaja tarvitsee EU:n sisäistä matkustamista varten ainoastaan EU-rokotustodistuksen (jonka saa Omakanta.fi) sekä täytetyn maahantulokaavakkeen.
Vain yhden rokotteen saanut tai kokonaan rokottamattomalle on lisäksi muita vaatimuksia, jotka näet alempaa.

Muistathan, että maahantulovaatimusten täyttyminen on aina matkustajan vastuulla. Tällä sivulla kerrotut asiat koskevat Suomen kansalaista, joka matkustaa Suomen passilla.
Tiedot voi tarkistaa seuraavilta sivuilta sekä kohdemaan edustustosta.

 

1. Maahantulokaavake

Kaikkien Espanjaan matkustavien (myös lasten ja kauttakulkumatkustajien) tulee täyttää sähköinen maahantulolomake. Sen voi täyttää aikaisintaan 48 tuntia ennen lähtöä, mutta ennen lähtöselvistä. Jos kaavaketta ei täytä, ei pääse lennolle.
Kaavake on osoitteessa https://www.spth.gob.es/
Lomake täytetään englanniksi. Suomenkielinen ohjeistus lomakkeen täyttämiseen tulee tälle sivulle kun lentosarjamme alku lähestyy. Lähetämme siitä, kuten muistakin ajankohtaisista asioista myös matkustajille viestin.

Lomakkeen täytettyään matkustaja saa QR-koodin, joka on esitettävä jo lähtöselvityksessä, sekä maahantulon yhteydessä matkapuhelimesta tai paperiversiona.

QR-koodin saamiseksi käytetyn henkilökohtaisen tunnistenumeron (passi/ID-numero) on oltava sama kuin negatiivisessa koronatestitodistuksessa oleva tunnistenumero.

2. Koronatodistus

Valmis rokotussarja
Jos olet jo saanut kaksi rokotetta, tarvitset maahantulokaavakkeen lisäksi vain EU-koronarokotustodistuksen, jonka saat omakannasta Omakanta.fi . Suosittelemme, että se tulostetaan mukaan, jotta se on helposti saatavilla.

Ilman valmista rokotussarjaa
Ilman rokotuksia Espanjaan riskimaista tai riskialueilta matkustavien 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien matkustajien tulee esittää joku seuraavista (Espanjan määrittelemät riskimaat/-alueet: https://www.mscbs.gob.es/en/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/spth.htm ) :

1.) Negatiivinen PCR-testin tulos, joka on saapumishetkellä korkeintaan 72 tuntia vanha.

2.) Negatiivinen antigeenitestin tulos, joka on saapumishetkellä alle 48 tuntia vanha.

3.) Todistus sairastetusta koronavirustaudista. Todistuksen tulee osoittaa PCR-testin positiivinen tulos, joka on vähintään 11 päivää ja enintään 180 päivää vanha. EU-koronatodistuksen saa Omakannasta.

Todistuksia ei vaadita, jos asut tai matkustat ns. vihreältä alueelta. Tämän vihreän alueen määrittelee Espanjan valtio ja päivitetty tieto löytyy yllä mainitusta osoitteesta.

Jos tarvitset matkaasi varten koronatestitodistusta, Easyloman kautta saat PCR-testin edullisesti. Kysy alennuskoodi asiakaspalvelustamme.

Tulostettu koronatodistus
Kaikkien 12 vuotta täyttäneiden matkustajien tulee Kanariansaarille matkustaessaan esittää hotellissa todistus rokotuksista tai sairastetusta koronavirustaudista tai negatiivinen testitulos. Vaatimus koskee kaikkia lähtöalueen riskiluokituksesta riippumatta. Englanninkielinen todistus tulee esittää paperitulosteena hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Kanariansaarten (myös Teneriffa) paikallisia sääntöjä
Teneriffalla ei tarvitse käyttää ulkona kasvomaskia, jos 1,5 metrin turvavälin säilyttäminen on mahdollista. Kasvomaskia tulee kuitenkin käyttää kaikissa sisätiloissa julkisilla paikoilla kaikkien 6 vuotta täyttäneiden. Alle 6-vuotiaita lapsia vaatimus ei koske.© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress