08 - 5647 400
EtusivuLentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset

 

Easyloman eri kohteissa on erilaiset kuljetusjärjestelyt. Kun varaat Easyloman kuljetuksen se on aina menopaluu -varaus.


Costa del Solilla:

– Torremolinos
– Benalmadena
– Fuengirola
(katso muut kohteet alla)

Näissä kohteissa hotelleihin on bussikuljetus. Suomenkielinen opas on teitä vastassa lentokentällä ja ohjaa oikeaan bussiin. Opas ei yleensä ole mukana bussissa.
Loman päättyessä bussi tulee noutamaan hotellin edestä sovittuna ajankohtana.

Yleensä samassa bussissa on asiakkaita useaan eri hotelliin.

Pyörätuolin kanssa matkustaminen, katso alla.


Gran Canaria ja Teneriffa
Costa Del Solilla seuraavat kohteet:
– Malagan kaupunki
– Marbella
– Cala de Mijas
– Nerja:

Näissä kohteissa käytössäsi Easyloman yksityinen suora kuljetus lentokentältä omaan hotelliinne. Teitä odotetaan lentokentällä, jonka jälkeen teidät kuljetetaan suoraan hotelliinne – kyydissä yleensä vain sinä ja seurueesi. Teidän ei siis tarvitse kiertää bussilla useita hotelleja, vaan pääsette nauttimaan lomasta nopeasti, odottamatta ja jonottamatta. Se on niin helppoa 🙂

Loman päättyessä matka hotellilta takaisin lentokentälle sujuu yhtä mukavasti. Auto tulee noutamaan sovittuna ajankohtana hotellin edestä ja vie suoraan lentokentälle.

Huom! Osassa Puerto de la Cruzin hotellitiedoissa mainitty etäisyys lentokentälle on lähimmälle kentälle eli Tenerife North -kentälle. Easyloma lentää eteläiselle kentälle, josta on noin 90 km matka Puerto de la Cruziin.

Pyörätuolin kanssa matkustaminen, katso alla.


Tallinna:

Tallinnan hotelleihin on bussikuljetus, jos varaat kuljetuksen varauksen yhteydessä.

Pyörätuolin kanssa matkustaminen, katso alla.


Pyörätuolin kanssa matkustaminen

Easyloman tavalliseen kuljetukseen voidaan ottaa pyörätuolin kanssa matkustava vain siinä tapauksessa hän pystyy itse tai oman matkaseurueen avustamana nousemaan bussiin ja sieltä pois. Jos tarvitset ns. invataksin, ota yhteys asiakaspalveluumme, joka selvittää invataksin saatavuuden kyseiselle matkalle. Kuljetuksen hinta voi olla eri kuin tavallinen kuljetus.


Kuljetus pelkkien lentojen kanssa / Kuljetus, kun hotelli on varattu muualta kuin Easylomasta

Easyloman kuljetus toimii vain Easyloman matkapakettien yhteydessä. Jos sinulla on itse varaamasi majoitus, voit varata lentokenttäkuljetukset etukäteen täältä: https://triawel.com/lentokenttakuljetus


© 2018 Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress