08 - 5647 400
EtusivuLentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset

Easyloman eri kohteissa on erilaiset kuljetusjärjestelyt. Kun varaat Easyloman kuljetuksen se on aina menopaluu -varaus.


Costa del Solilla:

– Torremolinos
– Benalmadena
– Fuengirola
(katso muut kohteet alla)

Näissä kohteissa hotelleihin on bussikuljetus. Suomenkielinen opas on teitä vastassa lentokentällä ja ohjaa oikeaan bussiin. Opas ei yleensä ole mukana bussissa.
Loman päättyessä bussi tulee noutamaan hotellin edestä sovittuna ajankohtana.

Yleensä samassa bussissa on asiakkaita useaan eri hotelliin.


 


Gran Canaria ja Teneriffa
Costa Del Solilla seuraavat kohteet:
– Malagan kaupunki
– Marbella
– Cala de Mijas
– Nerja:

Näissä kohteissa käytössäsi Easyloman yksityinen suora kuljetus lentokentältä omaan hotelliinne. Teitä odotetaan lentokentällä, jonka jälkeen teidät kuljetetaan suoraan hotelliinne – kyydissä yleensä vain sinä ja seurueesi. Teidän ei siis tarvitse kiertää bussilla useita hotelleja, vaan pääsette nauttimaan lomasta nopeasti, odottamatta ja jonottamatta. Se on niin helppoa 🙂

Loman päättyessä matka hotellilta takaisin lentokentälle sujuu yhtä mukavasti. Auto tulee noutamaan sovittuna ajankohtana hotellin edestä ja vie suoraan lentokentälle.

Huom! Osassa Puerto de la Cruzin hotellitiedoissa mainitty etäisyys lentokentälle on lähimmälle kentälle eli Tenerife North -kentälle. Easyloma lentää eteläiselle kentälle, josta on noin 90 km matka Puerto de la Cruziin.

 

 


Kuljetus pelkkien lentojen kanssa / Kuljetus kun hotelli on varattu muualta kuin Easylomasta

Easyloman kuljetus toimii vain Easyloman matkapakettien yhteydessä. Jos sinulla on itse varaamasi majoitus, voit varata lentokenttäkuljetukset etukäteen täältä: https://triawel.com/lentokenttakuljetus

© 2018 Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress