08 - 5647 400
EtusivuEspanjaCosta del Sol – Malaga

Costa del Sol – Malaga

Costa del Sol - Espanjan Aurinkorannikko suoralla lennolla Oulusta

Costa del Sol – Malaga suoraan Oulusta!

Vuoden 2018 matkat Oulusta Costa del Solille varataan nyt! Lomakausi huhtikuusta kesäkuuhun ja syyskuusta lokakuuhun.


Easyloman Costa del SolMikä on Costa del Sol?Pelkät lennot ja yhdensuuntaiset paikatTekemistä ja kokemistaLentotiedotKartta

Easyloman Costa del Sol

Syksyn 2018 matkustuskausi Oulusta Costa del Solille on 8.9. – 27.10.2018.
Lennot aina lauantaisin. Täältä löydät listan kaikista syksyn matkoista.

Saatavilla yhden ja kahden viikon matkoja. Saatavilla myös pelkkiä lentoja niin menopaluuna kuin yhdensuuntaisena lentona.

Perillä kohteessa sinua odottaa Easyloman toimivat kuljetukset hotellillesi.

Mikä on Costa del Sol?

Costa del Sol, eli suomalaisittain Aurinkorannikko, on Espanjan etelärannikon suosittu loma-alue. Costa del Sol koostuu useista isommista ja pienemmistä lomakylistä, joista suurin on alueen pääkaupunki Malaga. Easyloma lentää suoria lomalentoja Oulusta Malagaan.

Muita lomakohteita Aurinkorannikolla on Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena sekä Marbella. Kullakin kylällä on omat tarinansa ja erityispiirteensä – valitset vain omasi ja ihastu muiden tavoin hurmaavaan Costa del Soliin!

Easyloman hotellitarjonta alueella on erittäin monipuolinen, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan hotellin! Ota varaslähtö kunnon kesään!

Tapahtumia Costa del Solilla Easyloman lomakausien aikana

 • Fuengirolan Kansainväliset Päivät -juhla (Feria Internacional de los Pueblos)
 • Malagan Pääsiäisviikko eli Semana Santa
 • Markkinat ja torit: Fuengirolassa tiistaisin ja sunnuntaisin, Torremolinoksessa torstaisin ja sunnuntaisin

Costa del Sol nähtävyydet ja retkikohteet

Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda, Malagan kaupunki sekä Rio Chillar. Näihin kohteisiin voit tehdä näppärästi omatoimisen retken tai lähteä opastetulle retkelle.

Lue lisää nähtävyyksistä/retkikohteista täältä.

Pelkät lennot ja yhdensuuntaiset paikat

Kaikki menopaluu -lennot pelkkinä lentoina ilman hotellia löydät TÄÄLTÄ


Muutamille lennoille on myös pelkkiä yhdensuuntaisia paikkoja.

Kaikki yhdensuuntaiset lennot Oulu – Malaga löydät TÄÄLTÄ

Kaikki yhdensuuntaiset lennot Malaga – Oulu löydät TÄÄLTÄ

Klikattuasi linkkiä, vaihda varaamossa haluamasi henkilömäärä ja viimeistele varaus.

Omatoimiset retket Costa del Solilla


Kävelylle postikorttimaisemiin

Malagan rannikon loistoa pääsee ihailemaan rakennetulla kävelyreitillä. La Cala de Mijasin kaupunginosasta lähtee lähes kuuden kilometrin mittainen kävelyreitti Marbellan suuntaan. Se kuuluu yli 180 kilometriä pituiseen Senda Litoral -rantakävelyreittiin. Monipuolisen luonnon lisäksi reitin varrella on kauniita rakennuksia, ravintoloita ja hiekkarantoja.
Ennen varsinaiselle reitille lähtöä kannattaa tutustua museoituun La Cala de Mijasin vartiotorniin, jonka sisäänpäsymaksu on 1€.
Kävelyreitti lähtee vartiotornin ja ravintoloiden luota. Kävelyreitti yhteen suuntaan kestää noin puolitoista tuntia.

 

Luonninkaunis Nerja

 

Vain viidenkymmenen kilometrin päässä Malagasta sijaitseva Nerja hurmaa tippukiviluolillaan, rannoillaan ja kauniilla luonnollaan.
Nerjan kuuluisimmalta nähtävyydeltä Balcon de Europalta eli Euroopan parvekeelta voit kuunnella aaltojen kuohunaa jalkojesi alla ja katsella auringon laskua. Balcon de Europa on rakennettu pienelle kielekkeelle välimeren ylle.
Jos etsit rauhaa rannalta, kannattaa suunnata Nerjaan. Siellä ei ole hotellit ja ravintolat löytäneet tietänsä rannoille, vaan kylä on säilynyt pienenä kalastajakylänä. Keskustassa on säilynyt vanhan kaupungin tunnelma valkoisten talojen, ja niiden välissä puikkelehtivien katujen ansiosta.
Tippukiviluolat Nerjassa sijaitsevat vain neljän kilometrin päässä keskustasta koilliseen. Tippukiviluolat ovat merkittäviä sekä luonnontieteellisesti että historiallisesti. Se on syntynyt miljoonien vuosien kuluessa. Pienestä ulkoaukosta sisään mennessä moni yllättyy, kuinka valtava luolasto on.
Luolien uumenissa sijaitsee koko maailman suurin luonnon muodostama pylväs, joka on 32 metriä korkea ja juureltaan 13 metriä leveä.

Nähtävää Nerjassa?

 • Mirador del Benito, upea näköalatasanne Playa Carabeillo -rannan yllä
 • Plaza de los Cangrejos, kaunis puistoalue ravintoloineen, lähteineen ja merimaisemineen
 • Playa Carabeillo, jyrkänteiden suojaama rauhaisa ranta
 • Rio Chillar, jokivaellus, joka sisältää luonnonaltaita sekä vesiputouksia
 • Las Cuevas de Nerja, tippukiviluola

Valkoinen Mijas Pueblo

Mijas on Fuengirolan yllä, vuorilla valkoisena loistava kaupunki. Se on tunnettu sen tunnelmallisista kujistaan ja aasi-ajeluista. Voit kiertää Mijasin jalan, tuktukilla tai perinteisesti aasitaksilla.
Parasta Mijasissa on sen tunnelmallisuus, vanhat kirkot ja kappelit sekä näköalapaikat. Voit löytää putiikkeja ja museoita valkoisilta kaduilta.

Hienoimmat näköalapaikat:

 • Turistitoimiston näköalatasanne aivan Plaza de la Penas -aukion laidalla,
 • Mijasia reunustava Parque la Muralla -puistoalueen näköalatasanteet
 • Calle Murros aivan Mijasin kylän ytimessä.

Alppikylän tunnelmaa Sierra Nevadassa

Malagasta vain 150 kilometriä vuorille, niin Sierra Nevadan satumainen tunnelma yllättää alppimaisuudellaan.
Sierra Nevadassa on manner-espanjan korkein huippu, joka yltää lähes 3500 metrin korkeuteen. Sierra Nevada tarjoaa kaiken tasoisille ulkoilijoille paitsi rinteitä, niin myös pulkkamäkiä ja upeita maisemia.
Hiihtokausi on lumitilannetta katsoen marraskuusta vappuun. Sesonkiaika on helmikuussa, jolloin kaikki 21 hiihtohissiä ja yli 106 kilometriä lumibaanaa ovat yleensä auki.

Malaga

Euroopan eteläisin miljoonakaupunki on Málaga, Costa del Solin keskus ja tunnetuin kaupunki.
Málagan katedraali on suosittu vierailukohde, joskin katedraalia on hyvä ihailla sen edessä olevalta aukioltakin.
Myös istuskelu sen miellyttävissä puutarhoissa on vanhassakaupungissa ollessa mukavaa, ja samoin sen edessä olevalla aukiolla on mukava viettää aikaa. Kirkko sijaitsee Calle Molina Lario -kadun varrella, Plaza del Obispo -aukiolla.

 

Málagan keskustassa on monta suurta puistoa, ja niitä on kätevästi runsas valikoima Paseo del Parque -puistobulevardin varrella ja lähettyvillä. Useat puistoalueet ovat miellyttäviä oleskelupaikkoja mihin vuodenaikaan tahansa, ja niissä voi nähdä myös muualla Euroopassa harvinaista trooppista kasvillisuutta.
Puistoalueista suurin ja pisin eli Parque de Málaga on meren puolella ja tämän bulevardin osan paras tutustumispaikka.
Puiston alueella on muutama kahvila ja runsaasti penkkejä, joilla on mukava nauttia ilmapiiristä. Ohjelmaa puistossa on joka sunnuntai puoliltapäivin, jolloin orkesteri saapuu paikalle pitämään ilmaisen konsertin.

Parque la Bateria, Torremolinos

Tämä upea puisto on niin paikallisten kuin matkailijoidenkin mieleen. Puistossa on valtava järvi, pyöräilyverkosto, lenkkeilyteitä ja suuri lasten leikkikenttä.
Puistossa sijaitsee valtava tekojärvi. Mikäli suuntaat puistoon, voit vuokrata veneen ja soudella järvellä 30 minuuttia huokeaan euron hintaan. Veneeseen mahtuu enintään kuusi henkilöä.
Puistossa on pyöräily- ja lenkkeilyreitit urheilullisimmille vierailijoille.
La Baterian puisto on hyvin hoidettu ja tarkkaan suunniteltu. Puistossa on yli 40 eri puulajia, piknik-pöytiä ja myös katettuja retkeilytiloja sateen varalle.
La Baterian puistossa on oma pysäköintialue, wc:t, kahvila, lasten leikkikenttä ja puisto sopii myös liikuntarajoitteisille vierailijoille.
Kannattaa ottaa omat eväät puistoon ja nauttia niistä kauniilla viheralueella. Puistossa löytyy muutama juoma-automaatti.

Puistoon pääsee helposti junalla, sillä se on aivan juna-aseman läheisyydessä.

Parque la Baterian puisto on avoinna joka päivä. Puisto on auki maanantaisin klo 17-22.00 ja tiistaista sunnuntaisin klo 11-22.00. Kesäaikaan puisto on auki aina keskiyölle asti.

          

Guadalhorcen tekojärvi

Ardalesin puolella on upeita turkooseja tekojärviä ja Conde del Guadalhorcen pato, jossa voi viettää päivän retkeillen ja uiden.

Ronda

Ronda on kaupunki  Málagan maakunnassa. Kaupunki on yksi seudun valkoisista kylistä, pueblos blancos.
Ronda on rakennettu korkealle Serranía de Rondan vuoristoon. Kaupungin halkaisee 120 metriä syvä El Tajo -rotko, jonka yli on rakennettu 1700-luvulla Puente Nuevo -silta. Rotkon pohjalla virtaa Guadalevínjoki. Rotkon eteläpuolella sijaitsee maurien rakentama vanhakaupunki La Ciudad kapeine kujineen ja pohjoispuolella sijaitsevat uudemmat rakennukset.

Rondassa sijaitsee yksi Espanjan vanhimmista härkätaisteluareenoista, vuonna 1785 valmistunut Plaza de Toros de Ronda. Rondan vuonna 1572 perustetussa kuninkaallisessa ratsastusakatemiassa Real Maestranza de Caballería de Rondassa on saanut alkunsa nykyaikainen härkätaisteluperinne.

Rondaan järjestetään myös suomenkielisiä ryhmäretkiä.

Kalastajakylä Pedregalejo

Kalastajistaan ja vanhoista porvaristojen huviloista tunnettu värikäs Pedregalejon kalastajakylä on aivan Malagan kainalossa.
Rantaboulevardilta voit ostaa tuoretta kalaa juuri paistettuna venegrillissä. Kylässä vallitsee letkeä ja retro meininki.
Pedregalejoon pääsee paikallisbusseilla numerolla 3 ja 11 Malagan pääkadulta. Ajomatka on vain 15 minuuttia, ja hinta on 1-2€.


Opastetut retket Costa del Solilla

Haluatko saada lomastasi irti enemmän? Ehkä nähdä hieman muutakin kuin paikallisen keskustan ja kokea uutta ja unohtumatonta?


Easyloma ei järjestä Costa del Solilla retkiä, mutta tutustu Fuengirolassa sijaitsevan suomalaisen Meriaturin retkivalikoimaan:
Lähde mukaan kiehtoville opastetuille päiväretkille! Voit valita kohteesi Espanjan kuuluista kulttuurikaupungeista tai lähteä vaikkapa päiväretkelle Gibraltariin muiden samanhenkisten retkeläisten kanssa.

Meriaturin kautta voit varata suomenkielisiä kuin kansainvälisiä retkiä.

Varaukset ja lisätietoa meriatur.com tai asiakaspalvelusta sähköpostitse info@meriatur.com tai puhelimitse +34 687 886 745 / +34 687 886 746


Esimerkkejä retkikohteista:

Ronda

Easyloman matkoilla järjestetään retkiä Rondan rotkokaupunkin

Rondan vuoristossa, muutama kymmenen kilometria Aurinkorannikolta sisämaahan päin, sijaitsee yksi seudun valkoisista kylistä, 30 000 asukkaan kaupunki Ronda. Alueella on ihanteellinen ilmasto viinin tuottamiseen ja parinkymmenen viime vuoden aikana Rondaan on avautunut useita viinitiloja.

Rondan kaupunki on kuuluisa komeasta sillasta, kaupungin kahtia jakavasta upeasta, 120 metriä syvästä, El Tajo -rotkosta sekä vanhasta vaikuttavasta härkätaisteluareenasta. Härkätaisteluareena on yksi Espanjan vanhimmista, perustettu jo vuonna 1785.

Katso video Rondasta


Gibraltar

Easyloman matkoilla järjestetään retkiä Gibraltarille

Euroopan viimeinen siirtokunta Gibraltar on kiehtonut ihmisiä läpi historiansa. Erikoisen sijaintinsa vuoksi se on ollut tärkeä kauppapaikka jo vuosisatojen ajan. Kaupungin katukuva 2-kerrosbusseineen sekä englantilaistyyliset, perinteikkäät pubit tuovat väistämättä mieleen brittiläisen pikkukaupungin tunnelman.

Gibraltarin tunnetuin maamerkki, luonnonsuojelualueeksi julistettu kalkkikivivuori jylhine rinteineen ja huikeine maisemineen, tippukiviluolineen sekä hauskoine magottiapinoineen houkuttelee tutustumaan.

Lentotiedot

Lentoyhtiö: Air Europa
Easyloman lennoille Oulusta Malagaan/Costa del Solille matkatavaran kuljetus sisältyy hintaan: ruumaan kirjattavaa matkatavaraa 1kpl 15kg/hlö.
Lisäksi matkustamoon voi jokainen matkustaja ottaa yhden käsimatkatavaran max. 6kg/hlö.
Käsimatkatavaran lisäksi voit ottaa mukaan myös yhden pienen henkilökohtaisen tavaran. Se voi olla pieni käsilaukku tai ohut tietokonelaukku, joka mahtuu helposti edessäsi olevan istuimen alle.

Ruumaan kirjattavan matkatavaran koko- ja painorajoitukset: Mitat korkeintaan: pituus 250 cm, korkeus 79 cm, leveys 112 cm. Kokonaismitta (P+K+L) ei saa kuitenkaan ylittää 300 cm.
Jos varauksella on useampi matkustaja, ei kilomäärää voi yhdistää vaan yhden laukun maksimipaino on 15 kg.
Yli 15kg painoisista matkatavaroista peritään lisämatkatavaran hinta 60€/suunta (kilot 16-32kg).
Voit halutessasi ottaa mukaan lisämatkatavaran maksimipainoltaan 15kg hintaan 60€/suunta.

Erikoismatkatavarat:
Golf-bagin kuljetus 60€/suunta.
Polkupyörän tai muun erikoismatkatavaran sekä eläinten kuljetus näillä tilauslennoilla ei valitettavasti ole mahdollista.

Lisämatkatavaran ja erikoismatkatavaran kuljetus varataan ja maksetaan lähtöselvityksen yhteydessä. Ennakkovarausta ei tarvitse tehdä. Vain pankki- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä, käteisellä ei voi maksaa.

Käsimatkatavaran koko- ja painorajoitukset:
1 käsimatkatavara, enintään 55 x 35 x 25 cm (kokonaismitta ei saa ylittää 115cm)
1 pieni käsimatkatavara, enintään 30 x 35 x 20 cm
Suurin sallittu yhteispaino: 6 kg

Lapsen ja sylilapsen matkatavarat:
Alle 2-vuotiaat lapset, joille ei ole ostettu omaa istuinta (sylilapset), saavat ottaa mukaan käsimatkatavaran 6kg. Sylilapsille ei voi ottaa matkatavaroita ruumaan. Alle 12-vuotiaat voivat maksutta kuljettaa lastenrattaat normaalin kirjattavan matkatavaran lisäksi.

Lennolle ei voi varata aterioita etukäteen.
Lennolla myydään juomia ja välipalaa.

Varaa istumapaikat Easyloman OmaLoma-palvelusta.
 • Varauloskäynti (exit) paikat sekä tilavammat 1. rivin istumapaikat 20€/hlö/suunta
 • Muut istuimet  7€/hlö/suunta.
Kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Lentoajat
MENO: Lauantai Oulusta klo 21:05, perillä Malagassa klo 01:30. Kesto 05:25. Lennon numero AEA972
PALUU: Lauantai Malagasta klo 14:00, perillä Oulussa klo 20:15. Kesto 05:15. Lennon numero AEA971
Kaikki ajat ilmoitettu paikallisina aikoina. Manner-Espanjassa kello on yhden tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Huomioi erikoismatkat, joissa eri aikatauluja. Ne on kerrottu matkavaraamossa kohdassa Näytä lentotiedot.


TOP 5 halvimmat tarjoukset Costa del Solille nyt


Kaikki Costa del Solin kohteet:

Fuengirola

Fuengirola Espanjan Aurinkorannikolla. Lomamatkat Fuengirolaan suoraan Oulusta!
Fuengirola - matkat Fuengirolaan suoraan Oulusta! Matkustuskausi Oulusta Fuengirolaan on syksyllä 8.9. – 27.10.2018. Tutustu ja varaa heti parhaat päältä! ...
Lue lisää

Torremolinos

Torremolinos Espanjan Aurinkorannikolla. Lennä Torremolinokseen suoraan Oulusta!
Torremolinos - suoraan Oulusta! Torremolinos on oikein perinteinen lomakohde Costa del Solilla. Lomakohde tarjoaa huikeita hiekkarantoja, herkullista ruokaa ravintoloissa sekä viihtyisiä ...
Lue lisää

Benalmadena

Benalmadena, Espanjan Aurinkorannikko, Costa del Sol, suoraan Oulusta
Benalmadena - suoraan Oulusta! Benalmadena on Aurinkorannikon viihtyisä, noin 65 000 asukkaan lomakaupunki. Benalmadena sijaitsee noin 15 kilometriä Malagasta rannikkoa ...
Lue lisää

Malaga

Suorat lennot Oulusta Malagaan Costa del Solille.
Malaga - suoraan Oulusta! Malaga on Costa del Solin eli Aurinkorannikon suurin kaupunki ja myös Malagan maakunnan pääkaupunki. Se on ...
Lue lisää

Marbella

Marbella, Costa del Sol, Aurinkorannikko. Suorat lennot Oulusta Marbellaan.
Marbella - suoraan Oulusta! Marbella on Costa del Solin tyylikkyyttä edustava lomakohde, jossa lomailevat myös julkisuuden henkilöt. Matkaa Malagan lentokentältä ...
Lue lisää
© 2018 Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
.