08 - 5647 400
Etusivu5 syytä matkustaa Teneriffalle

5 syytä matkustaa Teneriffalle

5 pienempää tai isompaa syytä lähteä Easyloman matkalle Teneriffalle

Teneriffa on mm. pinta-alaltaan Kanariansaarten suurin saari, siellä sijaitsee koko Espanjan korkein vuori ja saari sijaitsee yhtä etelässä kuin Saharan aavikko.
Kiinnostavia faktoja, mutta mitä muita syitä on lähteä lomalle Teneriffalle?

Lue alta ensin 5 pointtia tai varaa heti matka Teneriffalle!


Eteläinen Teneriffa

Costa Adejen El Duque ranta Teneriffalla

Teneriffa on aidosti monipuolinen lomakohde. Saaren voi jakaa melko selkeästi pohjois- ja eteläosaan.

Eteläosassa Playa de las Americas, Los Cristianos ja Costa Adeje tervehtivät sinua täydellisillä hiekkarannoilla, rantakaduilla ja auringolla. Alueen loistavat ostosmahdollisuudet sekä erilaiset vesi- ja aktiviteettipuistot takaavat monipuolisen loman.

Parhaat shoppailupaikat löydät Americasin keskustasta, ja parhaat beachit, kuten kuvan El Duqen, löydät Costa Adejesta. Alueella on myös loistava valikoima hotelleja halvoista huipputasoisiin!


Pohjois-Teneriffa

Merivesialtaat Puerto de la Cruzissa Teneriffalla

Saaren pohjoispuolella sijaitsee suosittu Puerto de la Cruz. Oratavan laaksossa on etelää huomattavasti vehreämpää ja usein hieman viileämpääkin. Näkymät kaupungilta Espanjan korkeimmalle vuorelle tulivuori Teidelle saavat monet palaamaan sinne aina uudelleen!

Puerto de la Cruzista löydät myös maailmankuulun eläinpuiston Loro Parquen sekä suositut merivesialtaat.

Teneriffa on asukasluvultaan Espanjan suurin saari ja suurin osa asukkaista asuu Santa Cruzissa. Jos siis haluat nähdä aitoa kanarialaista menoa ilman turisteja, suunnista Santa Cruziin!

Etelän kohteiden ja Puerto de la Cruzin lisäksi saarella on lukuisia idyllisiä pikkukyliä, kuten Costa del Silencio tai Puerto de Santiago.


Suora lento Oulusta Teneriffalle

Meille pohjois-suomalaisille on tärkeää, että laadukkaisiin lomakohteisiin voi lähteä suoralla lennolla kotikentältä, suomalaisen matkanjärjestäjän matkalle.

Teneriffalle järjestämme matkoja suorin lennoin Oulusta viikottain 2.11.2017 – 22.3.2018 ja 1.11.2018 – 21.3.2019.

Suora lento on iso osa matkan helppoutta! Loma alkaa jo kotiovelta.


Yksityiskuljetukset hotellille

Easyloman matkoilla Teneriffalle sinua odottaa lentokentällä nimikyltin kanssa kuljettaja, joka vie sinut suoraan omalle hotellille – mukavalla autokyydillä.
Paluukyyti sujuu yhtä jouhevasti hotellilta suoraan lentokentälle.


Lomekelit vuoden ympäri

Teneriffalla vallitsee kesäiset kelit vuoden ympäri. Kun Suomessa on pimein talvi meneillään, Teneriffalla nautitaan lähes aina rantakeleistä. Siksi Teneriffa onkin loistava kohde katkaista talven kylmyys ja pimeys hetkeksi. Keskellä kesääkään saarella lämpötilat eivät nouse liian kuumiksi.

© 2018 Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
.